НАЧИН НА ДОСТАВКА

Доставката на поръчаните стоки се извършва с куриерска фирма „Спиди“ до адрес, посочен от клиента.
В случай, че желаете да получите поръчката си лично от нашия магазин, намиращ се в гр. Сливен, ул. „Генерал Драгомиров“ 4, молим да отбележете това в полето за забележки при финализирането на поръчката Ви.

СРОК НА ДОСТАВКА

Срокът на доставка е два работни дни за поръчки, приети преди 14:00 часа. Поръчки, приети след 14:00 часа, се обработват на следващия работен ден.
При плащане чрез банков превод, срокът започва да тече в момента на получаване на плащането.

СТОЙНОСТ НА ДОСТАВКАТА

Стойността за доставка на продуктите поръчани от icomputer.eu се определя от категорията на продукта – компютър, лаптоп, таблет, смартфон и т.н. Цените на доставка са както следва:

Лаптоп – 8 лв.
Компютър – 10 лв.
Монитор – 10 лв.
Други продукти под 1 кг. – 7 лв.
Работни станции – 15 лв.
Принтери – 14 лв.
Мултифункционални у-ва – 18 лв.
Смартфон/Таблет – 10 лв.

При заяваване на два продукта клиентът заплаща 50% от сумата за доставка на втория продукт.
Пример: Ако поръчате два компютъра, Вие заплащате 15 лева, 10 лева за доставката на първия и 5 лева за доставката на втория.
Цените на доставка са с включен ДДС.
Някои от продуктите са с безплатна доставка. Това е отбелязано в описанието на продукта и означава, че доставката е за сметка на icomputer.eu

ЗАПЛАЩАНЕ НА ДОСТАВКАТА

Доставката се заплаща заедно със сумата на поръчката.
Ако сте избрали опция „Наложен платеж“, стойността на доставката ще бъде включена в него.
Ако заплащате поръчката си чрез „Паричен превод“, трябва с него да преведете и сумата за доставка, а при получаване на пратката няма да дължите нищо на куриера.

ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

В случай, че желаете да върнете закупената от Вас стока, можете да го направите в срок от 14 дни, като куриерската услуга е за сметка на клиента.

ОТКАЗ ОТ ДОГОВОР ОТ РАЗСТОЯНИЕ

При положение, че искате да се откажете от договора си от разстояние, съгласно разпоредбите на чл. 47 ал. 1, точка 8 от ЗЗП вие трябва да попълните и изпратите на sales@icomputer.eu формуляр за отказ изготвен по зададения формуляр от Приложение 6 от ЗЗП. Формуляр за отказ от договор от разстояние може да намерите  тук. След попълването му, очакваме формуляра да се изпрати на sales@icomputer.eu, след което наш служител ще се свърже с вас.